• pro_banner

Sajarah

Sajarah

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1993
1988
1978
1974

CNC ilubiung dina konferensi industri manufaktur luhur brand diayakeun ku JD.com

2021

CNC sareng China Unicom babarengan ngawangun "bengkel pinter" digital

2020

Inovasi CNC ka generasi kaopat "seri Giant" .Ingenuity,-kualitas Alus tur pikaresepeun

2019

Uzbékistan jeung Moldova CNC Electric distributor ekslusif

2018

Viétnam jeung Étiopia CNC distributor ekslusif Electric

2017

Ukraina jeung Tanzania CNC Electric distributor ekslusif

2016

distributor ekslusif Aljazair CNC Electric

2015

Uganda CNC Electric distributor ekslusif

2014

The CNC Electric distributor ekslusif munggaran di Ékuador

2012

CNC ShanghaiJinshan Industrial Zone ieu réngsé salaku pabrik pabrik pikeun trafo jeung switchgear.

2011

17. april CNC Grup ngayakeun sési kadua Kongrés of Staf jeung Pagawé sarta sési kaopat na Kongrés Uni Buruh.

2010

02. Nopémber CNC Grup jeung Cina Guangdong Nuklir Power Grup nandatanganan argumen gawé babarengan strategis.Jul.30 CNC Grup ieu reelected "Top 500 Cina Nasional mesin Company" jeung tanda tinggi ka 94.5002, rengking 25th.Mar 05 CNC Grup ieu kapilih salaku Unit kontribusi beredar 2008 dina "Nguatkeun Wenzhou kalawan Qulity sarta Popularitas Brand Self-milik".20. Pebruari CNC Grup dileler "Top 10 Usaha Piala Yandang."

2009

30. Desember CNC Grup ieu dicirikeun ku skor luhur salaku "Brand Ékspor Inohong Propinsi Zhejing" ku Zhejiang Trade Luar sarta Aula Kerjasama komérsial.Désémber CNC Grup kapilih salaku "Wenzhou Top 30 Brand salila 30 taun Reformasi sarta Bubuka Up" nu diayakeun ku Wenzhou Industrial sarta Biro komérsial sarta Wenzhou Brand Association.Désémber CNC Grup dileler salaku "Provinsi AAA Kelas Usaha kalawan Kredit dina Honoring Kontrak".Nvo.24 ka 26 CNC Grup langsung lulus ujian kualitas propinsi on tempat.22. Nopémber CNC Grup hasil lulus pengawasan sarta ujian tina tilu dina hiji sistem manajemen.01 Nov nu meunangna Hadiah Ékonomi Nobel 2004----Profésor Edward Prescott jeung pamajikanana éta kabetot dina modél pangwangunan ékonomi Wenzhou sarta sumping ka CNC Grup, nu hiji has.Sep.0 9 Changcheng Ledakan-bukti Company geus dipilih salaku Industri Batubara Nasional Mesin Produk Listrik Dirancang Manufatory usaha tina 2008 ka 2009. Sep.0 3 CNC Grup kapilih salaku Wapres of CCCME on-tegangan low Unit cabang listrik.15 Mei Changcheng High-tech Co., Ltd sareng Universitas Zhejiang suksés ngembangkeun generasi anyar transduser YC100.11 Mar CNC Grup ieu ngaranna "Unit Demonstrasi Pilot Enterprises Informatization of Wenzhou."26 Pebruari CNC Grup kapilih kahiji "dinamis tur harmonis perusahaan of Yueqing."Jan.05 CNC Grup timer dimekarkeun YC100 Universal Frékuénsi Parabot Parobah, SBH15 amorf Alloy disegel Distribusi trafo, KYN28C-12 Metal-Armored tarik-kaluar Switchgear jeung saterusna produk.Genep produk anyar ieu lulus pangajen propinsi.

2008

20 Séptémber Changcheng Electrical Equipment Group Co., Ltd. aya dina daptar "500 Top of China Big Competitive Enterprises in 2006" diterbitkeun ku National Bureau of Statistics.06 Agustus CNC Grup mangrupakeun salah sahiji 10 usaha Yueqing dina 1. September 2007: CNC Grup sumping ka Top 400 diantara Top 500 Cina Usaha di 2007 diterbitkeun ku Cina perusahaan Konfederasi jeung Cina Pangusaha Association.top 500 usaha swasta di Cina, diterbitkeun ku National Association of Industry and Commerce of 2006.

2007

Pupuhu Board Mr.Ye Xiangyao ieu appraised salaku "2006 Top 10 Economic Star 'Diréktur Jéndral Mr.Ye Xiangtao ieu appraised salaku "Top 10 Wiraswasta" Pupuhu Dewan Mr.Ye Xiangyao attending di forum gempungan APEC. Puseur téhnologi Propinsi ieu nyetél Nov 20, 2006 ChangCheng urang CNC brand ACB, MCB, KWH Méter, AC CONTACTOR anu appraised salaku WenZhou Top Brand produk ku Pamaréntah Kota WenZhou. Nov 28 ChangCheng urang MCB, MCCB jeung ACE anu appraised salaku Produk Nasional dibebaskeun tina Inspection ku Administrasi Umum Pengawasan Kualitas. , Inspection and Quarantine of People's Republic of China Dec 11th, 2006 ChangCheng's MCCB and ACE were appraised as ZheJiang provincially Top Brand Strategy Promotion Committee.

2006

3 Maret diondang ku Kantor Umum Komite Nasional Konférénsi Permusyawaratan Pulitik Rahayat Cina, Diréktur Jéndral Mr.Ye Xiangtao ngahadiran Sidang Paripurna Ka-3 Konperénsi Permusyawaratan Pulitik Rahayat Cina ka-10 Républik Rahayat Cina sarta ngabahas urusan nasional jeung sakabéh komisaris.28 Maret diondang ku UNDP, Diréktur Jéndral Mr.Ye Xiangtao ngadatangan Pakistan, Ghana, Nigeria sareng Kamerun pikeun ngawujudkeun strategi global sareng milarian pangwangunan internasional 13 Méi, Diréktur Jenderal Mr.Ye Xiangtao diondang pikeun ngahadiran "Spring of Diplomats---- forum kerjasama ékonomi jeung dagang Cina-foregin", leuwih ti 120 nagara diplomat jeung 350 Cina urut diplomat jeung pangusaha dihadiran forum ieu.17 Mei 2005 Diréktur Jéndral Mr.Ye Xiangtao diondang salaku utusan China Top 500 Enterprise pikeun ngahadiran Forum Fortune Global sareng ngabahas "Cina sareng Abad Asia Anyar" sareng pamimpin pakaya global.11 Juni 2005 Pupuhu Dewan Ye Xiangtao ngahadiran Rapat Umum Internasional PBEC ka-38.Leuwih ti 500 pengusaha wewengkon Pasifik jeung sababaraha pamingpin pulitik internasional dihadiran rapat ieu Oktober, ChangCheng ieu appraised salaku AAA Kelas parusahaan kiridit ku ZheJiang Propinsi Administrasi Biro Industri jeung Dagang.12 Okt Diréktur Jéndral Ye Xiangtao diondang pikeun lalajo peluncuran kapal udara "SHENZHOU SIX".16 Désémber Pupuhu Déwan Ye Xiangyao ngahadiran konferensi gempungan APEC bareng jeung Présidén Hu Jintao di Busan, Koréa.30 Nov Grup ChangCheng kéngingkeun persetujuan pangukuran propinsi sareng konfirmasi titik sistem tés.4 Désémber dina Perayaan 2005 Cina Top 100 Tumuwuh Perusahaan ditahan di The Great Hall of People, ChangCheng meunang Best Society Nyumbangkeun Award Désémber, ChangCheng ieu appraised salaku Kelas Kahiji Network Supplier Cina minyak bumi jeung Kimia Corporation, saméméh moment ieu, ChangCheng éta Ditaksir salaku Pemasok Jaringan Kelas Pertama China Petroleum Corporation sareng panyadia peralatan skala ageung sareng pangguna kelas luhur sapertos Perusahaan Tenaga Nuklir Qinshan, Perusahaan Proyék Tilu Gorges sareng China Aerospace Engineering Jiuquan Launch Base.Mérek dagang CNC ChangCheng Désémber ditaksir salaku Mérek Dagang anu terkenal Cina, ieu mangrupikeun anu ka-4 dina médan listrik industri Cina sareng ka-10 di Kota WenZhou.

2005

Dina Méi 2004 Changcheng Grup nyetél Zhongchi Konsorsium Investment Co, Ltd kalawan tujuh firms sarta Ye Xiangyao geus diangkat jadi pupuhu konsorsium éta.Konsorsium ieu mangrupikeun anu munggaran di Cina anu ngabuktikeun deui sumanget pelopor Urang Wenzhou.

2004

2003

Taun 2002 sababaraha produk Changcheng Electric Group angkat ka China Petrochemical, China National Petroleum, Qinshan Nuclear Power, the Three Gorges water conservancy, Jiuquan Satellite Launch Center, anu mangrupikeun 500 perusahaan sareng proyék konstruksi konci nasional ku téknologi canggih sareng unggulan. kualitas.

2002

Dina 2001 Grup Changcheng ngaluncurkeun sistem hak milik sareng reformasi sistem manajemen di 2001 sareng ngamimitian multivariate run, kalebet pertambangan, tanaga, perumahan, inpormasi, logistik, sareng sajabana.Dina Méi 2001, Grup Changcheng parantos nyéwa manajer profésional salaku présidén pikeun ngalaksanakeun sistem tanggung jawab présidén.Jeung Changcheng Grup ogé geus ngadegkeun struktur perusahaan indungna-anak perusahaan standardized jeung salapan cabangna profésional, pinuh mobilized sumanget subsidiaries.Dina taun anu sarua, Grup investasi 250 juta RMB pikeun ngawangun Changcheng High-Tech Park.taman bakal ganda ukuranana perusahaan tur nilai, sarta ngahontal adjustment struktur produk jeung struktur industri Changcheng Grup sanggeus parantosan nu.

2001

2000

Taun 1999 Grup Changcheng gawé bareng sareng Grup Siemens Jerman pikeun ngembangkeun séri produk anyar tina tegangan sedeng sareng tegangan tinggi kalayan kualitas anu saé.Engké DT8 fungsi alat santunan kakuatan réaktif dimekarkeun.Produk ieu tiasa janten transmisi jarak jauh, ngadalikeun sareng ngalih, janten éta maénkeun peran anu penting dina ngokolakeun automation listrik nagara.Dina waktos anu sami, produk listrik Changcheng Group asup kana jaringan penjualan Siemens.

1999

1998

Dina 1997 Changcheng jadi grup non-régional nasional, lajeng lulus sistem kualitas ISO9000 demonstration.The reputasi brand of Changcheng Grup ieu tumuwuh gancang, produk salajengna trended seriation.Grup Changcheng ngagaduhan paningkatan gancang pangsa pasar sareng sacara signifikan ningkatkeun kauntungan bisnis.Dina taun anu sarua, markas Grup ieu dipindahkeun ka agam Changcheng nu mangrupa salah sahiji wangunan dilambangkan di Liushi, sarta nyetél Grup institutes panalungtikan pikeun jadi Lawu latihan tanaga jeung cagar tanaga canggih pikeun abad ka-21.Dina waktos anu sami, lembaga panalungtikan ngembangkeun produk énggal, ningkatkeun eusi téknologi produk sareng ngamutahirkeun gancangan.

1997

Dina 1996 ChangCheng ieu appraised salaku "National Skala Besar Perusahaan Grup" Agustus 1996, ChangCheng zone industri diadegkeun kalayan investasi of RMB 30.000.000.

1996

Dina Juni 1995 Ye Xiangyao ngadegkeun Zhejiang Changcheng Eléktro Grup ngaliwatan ngagabungkeun dagang sarua kakuatan sarta Kinérja di Liushi ku restructuring macroscopic.Saatos restructuring, Changcheng Grup dipiboga leuwih ti 10 runtuyan jeung leuwih ti 1.000 variétas sarta nyetél leuwih ti 300 pausahaan jualan cabangna jeung cabang jualan Changcheng Grup greatly dimekarkeun saluran jualan jeung kauntungan skala tumuwuh beuki.

1995

Dina 1993 Changcheng Grup ngaluarkeun runtuyan insentif tanaga jeung nyepetkeun latihan internal tur bubuka éksternal.Anjeunna gawé bareng jeung akademi well-dipikawanoh sarta institutes panalungtikan pikeun ngawanohkeun bakat jeung téhnologi luhur.

1993

Dina Méi 1988 anjeunna ngawangun pabrik joint-stock ngaranna Yueqing Changcheng Electrical Components Factory.Ngaliwatan ibukota gabungan sareng tanaga, perusahaan ngagedékeun skala, nguatkeun modal sareng téknologi.Jenis produk anu diangkat tina 3 dugi ka 10, penjualan produk ngagaduhan paningkatan anu signifikan, sareng nilai kaluaran naék tina 20,000 dugi ka 2,000,000.Ieu dveloped ti bengkel kulawarga ka usaha sedeng di Wenzhou.

1988

Dina 1978 Saatos Sidang Paripurna Katilu Panitia Pusat ka-11 di 1978, kalayan mimiti reformasi ékonomi di padésan, Ye Xiangyao mimiti ngarencanakeun pikeun minuhan masa depan anu megah.Anjeunna tanggung jawab pikeun mesen produk, penjualan, manajemén produksi, kauangan sareng ogé ngarengsekeun sagala jinis masalah téknis ku nyalira.Tapi anjeunna digawé getol sarta tirelessly.Pabrikna mimiti nyieun produk switch sanggeus 1980. Jeung téhnologi anjeunna diajar ti pagawe ngalaman jeung usaha dinasionalisasi, anjeunna ngembangkeun switch hawa ngarah dina waktu éta.

1978

Dina 1974 Ye Xiangyao anu pangadeg Grup Changcheng ngumpulkeun sababaraha ratus dolar dana awal sareng ngagaleuh sababaraha alat anu sederhana.Anjeunna sareng sababaraha karyawan damel di bumi.Ku cara kieu, anjeunna ngadegkeun salah sahiji "pabrik logam bawah tanah" munggaran di Liushi sarta jadi sutradara bungsu dina waktu éta.

1974